Op zaterdag 13 januari komt de Voordeurbrigade van Achterveld Actief weer in actie, na het doorslaand succes vorig jaar. De Voordeurbrigade bestaat uit vrijwilligers, die bij IJsselsteiners in de wijk Achterveld de voordeur beter isoleren met een brievenbusborstel en tochtstrippen. Ook verwijderen zij versleten tochtstrippen en laten ze zien hoe de nieuwe tochtstrippen worden bevestigd: zo kunt u daarna thuis zelf aan de slag!

Wat kost het? Niets! Enkel een klein half uurtje om twee vrijwilligers te ontvangen. Terwijl de ene vrijwilliger de materialen bevestigt, is de andere vrijwilliger beschikbaar om mee te denken over vervolgstappen: kleine en/of grote energiebesparingsmaatregelen, vragen over warmtepompen of zonnepanelen of vragen over de financiering daarvan. Onze vrijwilligers gaan graag in gesprek, geven tips of verwijzen door naar deskundigen.

Wil jij ook aan de slag met het verduurzamen van jouw woning? Wil jij ook jouw energierekening naar beneden brengen voordat het echt koud gaat worden? Meld je dan snel aan voor de Voordeurbrigade door jouw contact- en adresgegevens te mailen. Wij nemen contact op voor het maken van een afspraak!

Praktische informatie: 

  • Zaterdagmiddag 13 januari 2024
  • Afspraak met tweetal vrijwilligers
  • Kosten: gratis
  • Voor bewoners uit Achterveld IJsselstein

Nadere informatie op www.achterveldactief.com en klikken op energie en voordeurbrigade.

Aanmelden voor 1 januari:

Na aanmelding nemen we contact op voor het maken van een afspraak op zaterdagmiddag 13 januari 2024. Mail je aanmelding of vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitleen en beantwoorden vragen

Inwoners van heel IJsselstein kunnen bij ons materialen lenen: energiemeters, radiatorventilatoren en cv-inregelkits. 
Er is ook een inloopspreekuur van de gemeente in de bibliotheek, voor je vragen over het verduurzamen van je woonhuis. 
>> Lees hoe het werkt.