Een geweldige plek waar veel moois gebeurt, en vele vrijwilligers dagelijks actief zijn met onder andere het repair café, de weggeefwinkel en NeoDoen waar veel gebruikte materialen een tweede leven krijgen.

Klimaatneutraal IJsselstein heeft een goede samenwerking met de Centrale en ook vanuit KNIJ staan we met een informatiestand.

 Henk de Groot met zijn energieexpertise staat u graag te woord voor vragen rondom energiebesparing en opwekking in uw leefomgeving.

Bezoek de creatieve broedplaats en ontmoet de mensen achter de initiatieven:
Repaircafe, Weggeefwinkel, Neodoen, Kade24 Studio Art & Design, Beeldkracht Coaching, Stoelmassages, On-Zin Counseling & Coaching, Keramiek Atelier IJsselstein, De Werkplaats, Schilderclub, Bespaarcentrale, Zing Nederlands met mij, Kriebels Lifestyle, Dries Dras Droes muziek, Met Pit zoet & zuur, Klimaat neutraal IJsselstein, Huiskamer met koffie/thee. WELKOM

Van 14.00 tot 17.00 uur in de Centrale aan de Poortdijk

 facebook de Centrale

open dag centrale 13okt


Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...