kerstboomlabels henk de grootKlimaatneutraal IJsselstein (KNIJ) biedt, samen met de gemeente IJsselstein, de gelegenheid om uw kerstboom buiten te laten ‘overzomeren’ in IJsselstein, zodat u deze de voor het volgende kerstfeest weer kunt hergebruiken. Er is een terrein gevonden, waar de komende jaren kerstbomen kunnen logeren.

De Gemeente stelt het terrein om niet beschikbaar. De administratie en organisatie worden door KNIJ geregeld.

Hoe het werkt

Elke boom krijgt een label met nummer en wordt zo in onze administratie gekoppeld aan de eigenaar.

De eerste zaterdag na de jaarwisseling kunt u de kerstboom brengen en samen met vrijwilligers van KNIJ in de grond zetten.

De eerste zaterdag na 5 december kan de boom met aanwezige vrijwilligers van KNIJ uit de grond gehaald en meegenomen worden.


Meedoen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan het reglement. U ondertekent dit reglement (digitaal) en stuurt dit naar het vermelde emailadres. Daarmee bent u ingeschreven.

Deze gegevens zijn verplichte voorwaarde van de gemeente en worden alleen door KNIJ beheerd en alleen voor de administratie van het kerstboomproject gebruikt.

Misschien overbodig, maar we noemen het toch even: Dit geldt alleen voor bomen van inwoners van de gemeente IJsselstein.

kerstboom laten logeren foto stocksnap Marina Pershina Groot


Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...