Leuke activiteiten van de IJsselsteinse 'groene' gezelschappen! Eerst zondag 28 april een stekjesmarkt van Eetbaar IJsselstein. Dan zaterdag 18 mei voor de 10e keer de stekjesruilmarkt en kinderdoemiddag van GroenLinks IJsselstein. En op zondag 19 mei het Lentefeest in Nieuwegein. 

 

Stekjesmarkt Eetbaar IJsselstein zo 28 april

In de Hooghe Camp tuin is van 13 -16 uur een stekjesmarkt. Stekjes halen of stekjes aanbieden en daarbij is ook Sandra Poos van Met Pit Zoet & Zuur met haar heerlijke jams, siropen en veel ander lekkers!

>> Lees meer bij Eetbaar IJsselstein

Workshop Kruiden op 10 mei

In de historische kruidentuin aan de Walkade van 15-17 uur. Ook een activiteit van Eetbaar IJsselstein

Stekjesruilmarkt en kinderdoemiddag

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert GroenLinks IJsselstein voor de tiende keer een stekjesruilmarkt annex kinderdoemiddag met natuuractiviteiten. Tijd en plaats: 13.30 - 16.30 uur, Achtersloot 102.

>. Lees meer op de website van GroenLinks IJsselstein.

Lentefeest en de Duurzaamheidsmarkt

Een dag actief in de buitenlucht, met veel leuke doe-activiteiten voor jong en oud en inspiratie over mogelijkheden voor duurzamer leven.

Zondag 19 mei 2019 van 11.00 - 16.30 uur

>> Lees meer op de website van het Natuurkwartier Nieuwegein.

 

NK Poster LentefeestDZHM 2018


Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...