Mooie opkomst bij de workshops Watervriendelijke tuin bij Intratuin IJsselstein! De hele dag werden er zo'n 60 mensen verwacht. Met presentaties en rondleidingen in de winkel, alles was tot in de puntjes verzorgd.

Over plantenkeuze, sedumdaken, afwatering en niet te vergeten de belangrijkheid van bomen in de tuin. De workshops kwamen tot stand in samenwerking met gemeente Nieuwegein en onze vrijwilligers. Wat ons betreft mogen ze dat vaker doen. Op naar nóg groenere tuinen!

 

workshops watervriendelijke tuin


Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan in en geef je voorkeur aan:

Inschrijven Inspiratiemails

In de media

Artikel blad WBL

In het augustusnummer 2018 van het magazine van de Werkgroep Behoud Lopikerwaard verscheen een artikel over ons. Het is te lezen door via deze afbeelding de pdf te openen. 

Lees meer...

Artikel Zenderstreeknieuws 8 november 2017

IJsselsteiners werken hard aan klimaatneutrale stad

"De liefde bindt ons", grapt Henk de Groot. Die liefde is dan wel de liefde voor een klimaatneutraal IJsselstein. Het enthousiaste burgerinitiatief, dat actief is onder de naam Werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, wil alle duurzame activiteiten en ideeën zichtbaar maken, bundelen en uitbreiden. "Zodat iedereen ervan kan profiteren en mee kan doen."

Lees meer...