Het energieloket van Klimaatneutraal IJsselstein is dicht zolang de bibliotheek ook dicht is. Hoe het daarna gaat, zullen wij zeker nog bekend maken op deze plek.

Het energieloket van Klimaatneutraal IJsselstein gaat door. Energieambassadeur Frank Benthem houdt op zaterdag weer spreekuur, in de bibliotheek. Voor vragen of hulp bij het verduurzamen van je woning kun je dan bij hem terecht. Maar er is meer..

Inwoners van IJsselstein kunnen zonder afspraak terecht met vragen over energiebesparing, verbetering van het binnenklimaat (te warm of te koud) of vermindering van de CO2 uitstoot.

Het eerste fysieke spreekuur is op zaterdag 6 juni, tussen 10 en 12 uur. Frank zit dan weer klaar in de Greenspot, het kleine duurzaamheidshuisje op de eerste etage van Bibliotheek Lek & IJssel in IJsselstein. 

Het spreekuur op woensdag vervalt, in plaats daarvan kan iedereen met een vraag aan Frank ook online bij hem terecht. Er kan worden gebeld, gemaild of ge-WhatsAppt. Skype is ook mogelijk, na overleg.

Wat: Frank geeft in het Energieloket kosteloos advies en ondersteuning.

Waar: Het Energieloket is bereikbaar via telefoon, WhatsApp en email. Telefoon 06-31996055 en email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer: Het Energieloket is open op zaterdag van 10:00 tot 12:00 in de bibliotheek.

Wie: Frank Benthem is adviseur Duurzaam Wonen bij adviesbureau Woondokter (www.woondokter.nl) en vrijwilliger bij Klimaatneutraal IJsselstein (www.KNIJ.nl).

Het energieloket is een samenwerking van KNIJ, de gemeente IJsselstein en de bibliotheek. 

 


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

KNIJ Jaaroverzicht 2020

Het geeft een goede indruk van alle mooie activiteiten!
Met dank aan al onze vrijwillers. 

Bekijk ons jaaroverzicht (pdf).