Onze kortingsactie is van start met de eerste korting: Je huis comfortabeler en voordeliger verwarmen. Houd deze pagina in de gaten voor meer!
Als je in IJsselstein woont, in je eigen woonhuis (dus niet een huurwoning) dan kun je meedoen. Op deze pagina starten we met één actie en tot en met 30 november vullen we dit aan met nog drie acties. Houd deze pagina dus in de gaten. 
Je maakt eenvoudig zelf een afspraak met de uitvoerder van een van de acties. Die verrekent de korting in zijn factuur. We kunnen de korting aan een beperkt aantal woningen geven.  De adviseur zal aangeven of het einde daarvan al is bereikt. Dus op=op.

De actie vindt plaats in het kader van de RRE, Regeling Reductie Energieverbruik, in samenwerking met Gemeente IJsselstein.  

Korting 1: Je huis comfortabeler en voordeliger verwarmen

CV Optimalisatie
€ 90, - korting!

We schrijven dit in een mild najaar, maar wie weet wordt de winter toch koud.  En je wilt je huis comfortabel warm stoken maar graag wel besparen op je stookkosten? Maak dan gebruik van onze kortingsactie nummer 1!

Maar liefst 85% van de CV installaties kunnen energiezuiniger ingeregeld worden. Door andere instellingen van de CV ketel en de radiatoren is het mogelijk tot 15 á 20% gasverbruik te besparen!

Tegenwoordig hebben de meeste huizen een HR-ketel. Daarmee wordt op gas bespaard. Wil je de maandelijkse energierekening verder verlagen, dan is waterzijdig inregelen het antwoord.

Het waterzijdig inregelen kost gemiddeld 175 Euro. Maar let op, het kan nodig zijn dat de radiatorkranen worden vervangen. De kosten van het vervangen van de kranen komen er dan nog bij.

KNIJ heeft voor de subsidieregeling installatiebedrijf Scholman geselecteerd voor het waterzijdig inregelen. Scholman kan aangeven wat de kosten in jouw situatie zijn: inregelen plus eventueel nieuwe kranen. En als je Scholman inschakelt, krijg je tijdelijk 90 Euro korting op het waterzijdig inregelen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je direct om een afspraak te maken met:

Scholman Servicebedrijf, scholmanservicebedrijf.nl, 030 – 604 30 73

Vermeld bij je afspraak: ACTIE KLIMAATNEUTRAAL IJSSELSTEIN.

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020 en zo lang de voorraad strekt. 

 

- De volgende actie komt op vrijdag 27 november erbij op deze pagina!  


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails