Samen met de gemeente IJsselstein hebben wij een aantrekkelijke korting geregeld op een energieadvies op maat voor woningeigenaren!

Veel woningbezitters willen hun woning verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen. Er is een oerwoud aan mogelijkheden voor het verbeteren van een woning: isoleren, warmtepomp, zonnepanelen, enzovoort. De vraag is wat het beste bij u en uw woning past.

Voor woningeigenaren in IJsselstein is er nu een aantrekkelijke regeling voor onafhankelijk, professioneel advies. Klimaatneutraal IJsselstein (KNIJ) biedt, in samenwerking met de gemeente IJsselstein, een kortingsregeling voor energieadvies aan huis.

Dit advies is gericht op minder energieverbruik en meer comfort in zomer en winter. De adviseur komt daarvoor bij u thuis.

Wensen bespreken

Bij de eerste afspraak worden uw wensen besproken en wordt de woning technisch opgenomen. Daarna worden maatregelen uitgewerkt om uw wensen te realiseren. De maatregelen worden in een schriftelijk advies helder uitgelegd. In een uitgebreide versie van het advies wordt ook de financiële kant van de maatregelen uitgewerkt, dat in een tweede afspraak wordt toegelicht.

In de kortingsregeling betaalt u 195 euro voor een uitgebreid advies (normale prijs 475) en 115 euro voor een basis advies (normale prijs 295).

De adviezen worden gegeven door adviesbureau Woondokter.

>> Zie de website van Woondokter voor meer informatie en het direct maken van een afspraak.

De kortingsregeling geldt alleen voor 2021 en voor een beperkt aantal woningen, dus op is op!

korting energieadvies


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

KNIJ Jaaroverzicht 2020

Het geeft een goede indruk van alle mooie activiteiten!
Met dank aan al onze vrijwillers. 

Bekijk ons jaaroverzicht (pdf).