Gedepubliceerd

duurzame huizen routeOp zaterdag 4 en 11 november openen huiseigenaren in het hele land hun deuren tijdens de opendeurdagen van de Nationale Duurzame Huizen Route. Ook in IJsselstein.

Er zijn diverse voorbeelden te bekijken zoals isolatie, HR++-glas, gasloos wonen, etc. Bent u benieuwd naar de ervaringen met duurzame maatregelen? Schrijf je in bij een van de woningen en hoor ervaringen uit de eerste hand. Huiseigenaren vertellen met enthousiasme over de energiebesparende maatregelen die zij genomen hebben.
Veel mensen willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun woning, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Een verhaal van iemand uit de buurt levert nuttige informatie op over verbruik, comfort en allerlei praktische zaken. Bezoekers zijn enthousiast over deze unieke kans om bij anderen thuis te kijken. “Ik heb nu een veel beter beeld wat ik zelf kan doen,” reageerde een bezoeker vorig jaar. Ontdek ook in de praktijk welke voordelen duurzame maatregelen voor u kunnen betekenen.

Kijk voor deelnemende huiseigenaren in IJsselstein op:

duurzamehuizenroute.nl/gemeente/ijsselstein