brood nodig 1

Ze ziet er geloof ik geen brood in. De eigenaresse van de cadeauwinkel waar ik als eerste op af stap voor het uitvoeren van mijn tweede challenge.

Vijf IJsselsteinse winkels bereid vinden om katoenen broodzakken te gaan verkopen. De meest logische eerste stap is de gang naar de bakkers, maar die zijn al gesloten op vrijdagavond. Vol goede moed dan maar naar Albert Heyn. Nog net geen sluitingstijd. De teamleider zegt dat ik toch echt de fiaalhouder nodig heb, dus “komt u morgen maar terug”. Ach, het is ook vrijdag de dertiende; ik kan niet anders verwachten.

Morgen is er weer een dag en dan schijnt de zon. Nieuwe kansen bij de bakkers. Het kan toch niet anders, dan dat zij er wel brood in zien…

Marie-José de Zeeuw
14 oktober 2017


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

Blogs