brood nodig 1

Ik zie regelmatig beren op de weg.
Ook toen ik mijn eerste persoonlijke challenge voor het eerst uitsprak. Ik dacht: “ojee, wat zeg ik nou toch weer, die 5 broodzakken raak ik nooit kwijt!”. Niets was minder waar.

Een enkel bericht op Facebook verloste me dezelfde dag al van de 5 zakken. Mijn challenge kon ik uitbreiden naar 12 broodzakken, dankzij Ekoplaza Nieuwegein. Weer kwam er een beer de weg op. Ik zag me na de Dag van de Duurzaamheid op 6 oktober alweer naar huis fietsen met alle gesponsorde broodzakken.
De voortzetting van mijn challenge bleek een fluitje van een cent: binnen een half uur was ik ook al deze zakken kwijt. Zo leuk om te ervaren hoe we samen kunnen werken aan een schoner en meer duurzaam IJsselstein!
En hoe inspirerend kan zo’n Dag van de Duurzaamheid zijn! In gesprek met anderen, ontsproot alweer een nieuw idee voor mijn tweede challenge: vijf winkels in IJsselstein bereid vinden om de broodzakken in hun winkel te verkopen. Je moet de huid niet verkopen, voordat de beer geschoten is, maar ik heb er inmiddels vertrouwen in!

Je hoort nog van mij…

Marie-José de Zeeuw
7 oktober 2017


KNIJ Inspiratiemails

Wil je onze inspiratiemails met nieuwtjes en tips ontvangen?
Schrijf je dan nu in:

Inschrijven Inspiratiemails

Blogs