Eind februari is de conventionele verlichting in het magazijn van The Entertainment Factory vervangen door duurzame led-verlichting.
Dit zal gaan leiden tot een reductie van de CO2- en zwaveluitstoot.

Deze vermindering wordt veroorzaakt dankzij een daling van het energieverbruik. Binnen een dag tijd zijn 42 stuks 58W tl-armaturen vervangen door 18 stuks 30W led-buizen en 24 stuks 22W led-buizen. De 18 stuks Saled led-buizen worden gebruikt in een gedeelte van het magazijn met een hoger plafond en zijn voorzien van een hoger wattage. Hierdoor heeft ook deze ruimte een goede lichtopbrengst.

Groener milieu en besparing De installatie van led-lampen zorgt voor een reductie van de zwavel- en CO2-uitstoot van het bedrijfspand aan de Einsteinweg. Deze reductie wordt veroorzaakt door een daling in het verbruik van energie. Het energieverbruik van led-verlichting ligt vele malen lager dan dat van conventionele verlichting. De energiebesparing die hierdoor ontstaat zal naar schatting zorgen voor een jaarlijkse kostenvermindering van zo’n €1200.

Wederom goede samenwerking. Twee jaar geleden besloot The Entertainment Factory om de kantoorruimtes te laten voorzien van duurzame led-verlichting. Destijds is gekozen om in zee te gaan met Dimlight.nl. Ook dit keer is gekozen om een beroep te doen op de groothandel uit Baarn. Beide partijen geven aan wederom zeer content te zijn met het behaalde resultaat.