De SpeedComfort is een radiatorventilator die de warmte uit een radiator of convector versneld en gelijkmatiger de ruimte in duwt. Vier tot zes exemplaren zijn voldoende om in een gemiddelde woning tot wel 30% te besparen op stookkosten en het is in twee jaar terug te verdienen. Geschikt voor bijna alle radiatoren en convectoren. 

Jouw voordeel

Dankzij het aanbod van Klimaatneutraal IJsselstein ontvang je naast 10% korting in de webwinkel nog eens 10% extra korting. Je ontvangt dus in totaal 20% korting bij het gebruik van kortingscode KNIJKORTING.

Bijkomend voordeel is een lagere energierekening door het verminderde gebruik van gas door de cv ketel. Wil je weten welk type SpeedComfort geschikt is bij jou in huis? Ga dan naar www.speedcomfort.nl  of neem contact op via 085-6666223

logo speedcomfortspeedcomfort

 

 

 

Over SpeedComfort

speed comfort 1SpeedComfort werd eind 2015 winnaar van ‘Het Groenste Idee van Nederland’. De missie van SpeedComfort is, zoveel mogelijk huishoudens helpen om zo veel mogelijk te besparen op hun energieverbruik. Als een kwart van de Nederlandse huishoudens de 30% bespaart die dankzij de SpeedComfort haalbaar is, betekent dat elk jaar 1,1 miljard kilo minder CO2 uitstoot (bron: Milieu Centraal). SpeedComfort is er trots op ze vrijwel uitsluitend werken met Nederlandse bedrijven en dat hun product in elkaar wordt gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In oktober 2017 heeft Natuur&Milieu Speedcomfort tot winnaar van de Frisse Dingen Innovation Award 2017
Natuur&Milieu Frisse Dingen Innovation Award

 

Voorwaarden

- Alle artikelen in de webwinkel, www.speedcomfort.nl , worden met 10% korting aangeboden.
- Met de kortingscode KNIJKORTING ontvang je 10% éxtra korting.
- €5,95 verzendkosten.
- Gratis verzending vanaf €300,-
- Als je voor 17:30 uur je bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag geleverd.
- Gratis retourneren binnen twee weken.
- 10 jaar garantie op alle artikelen.