Jouw huis slimmer is een initiatief van 15 gemeenten in de regio Utrecht, waarbij IJsselstein zich heeft aangesloten.

Op de site van jouw huis slimmer zijn de energieambassadeurs in je woonplaats te vinden, ook is er een handige agenda met overzicht van activiteiten zoals informatieavonden over isolatie of besparen in je regio.

huisje met groen Middel

Quick scan

Als je wilt weten hoeveel energie je verbruikt of je wilt graag meer weten over verschillende duurzame maatregelen als dakisolatie, zonnepanelen of warmtepomp? Dan kun je hier terecht voor veel informatie. Je kunt er ook online een 'quick scan' doen van jouw woonsituatie.

De website is onlangs vernieuwd en is overzichtelijker gemaakt. Een citaat over de nieuwe website:

Makkelijk wegwijs in duurzaam wonen

De urgentie om energiezuinig te wonen wordt steeds groter. We weten allemaal waarom. Toch stappen veel huiseigenaren de drempel nog niet over. Best logisch. Want waar begin je? Waar haal je betrouwbare informatie en advies vandaan? Wat kost het en wat win je ermee? Hoe helpt de gemeente en wat doet jouw buurt? Met Jouw Huis Slimmer geven we nu nog beter antwoord op die vragen.

En er is meer

Je navigeert soepel door de website, leest heldere teksten en krijgt ondertussen handige tips mee. Of je de site nu op een smartphone of op een groter scherm bekijkt. We vertellen niet alleen wat er allemaal mogelijk is. We willen bezoekers vooral uitnodigen en enthousiast maken om zelf aan de slag te gaan. Door initiatieven en activiteiten in de buurt te ontdekken, wegwijs te worden in subsidies en te weten welke vakmensen voor je klaarstaan. Zo maken we het nemen van energiebesparende maatregelen nog makkelijker. Stap voor stap, haalbaar voor iedereen.

>> Ga naar de website Jouw huis slimmer

 

logo jouwhuisslimmer