Er is hulp als u het plan heeft om uw woning, huurwoning of sportaccommodatie klimaatneutraal te maken of als u minder energie wilt gebruiken.

Een hobbithuis zou natuurlijk ideaal zijn, maar wij kunnen ook uw rijtjeshuis helpen verduurzamen! Neem voor een advies eens contact op met een van onze energieambassadeurs. 

architecture beautiful building 2259917 Groot

Hulp voor inwoners

Wij kunnen u helpen door met u te bespreken wat de mogelijkheden en de voor- en nadelen zijn van isolatie, zonnepanelen, warmtepomp etc. Weet u dat u zonnepanelen kunt installeren zonder dat u hoeft te investeren, maar dat het wel een reductie op uw energietarief oplevert? Wij kunnen met behulp van een warmtebeeld camera op zoek gaan naar warmtelekken in uw woning en u informeren over mogelijkheden om dit weglekken van warmte te verminderen.

Weet u ongeveer wat u met uw woning wilt, dan kunnen wij u adviseren over de eerste stappen de u kunt zetten.

Wilt u samen met anderen in uw wijk woningen verduurzamen, dan kan de werkgroep hierbij helpen door onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden, maar we kunnen u ook ondersteunen bij de vraag hoe je een dergelijk project kunt aanpakken in uw wijk.

Advies

De energieambassadeurs van de werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein hebben beiden dezelfde visie; het gaat niet als eerste om dure aankopen, maar om een goed zorgvuldig advies op maat. Hierin wordt als eerste bekeken wat er bespaard kan worden, voordat er naar aanschaf van materialen gekeken wordt.

Henk de Groot, tevens uitvinder van de radiatorventilator  

Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 46190028

Frank Benthem vanuit www.woondokter.nl

>> Meer lezen over alle mogelijkheden? Ga dan naar deze pagina.