Het is een van de snelst groeiende sporten in Nederland, en dat is ook niet zo gek. Met alleen een peddel in je hand en een board onder je voeten biedt suppen een fantastische cardio work out en zorgt het buiten zijn voor volledige rust. Het meest genoemde voordeel van suppen is het trainen van je core (buikspieren) en balans.

Bij Sup & Beach kun je terecht voor de verhuur van een Sup-board, lessen suppen en nog zoveel meer. 

De perfecte work-out

Als een van de makkelijkst te leren sporten is suppen een perfecte keuze om je algemene conditie te trainen, ongeacht welk niveau. Geniet van het uitzicht terwijl je vergeet dat je eigenlijk aan het sporten bent. Suppen is geschikt voor de hele familie en zelfs met de hond. En ook yoga op een sup-board is heel leuk om te doen!

Droom

Elise Janszen ontdekte met haar gezin het suppen op Ibiza. Ze is opgegroeid met verschillende watersportactiviteiten en nu draagt zij dit uit in IJsselstein. "Alles waaraan je aandacht geeft groeit …. onze droom: onze eigen sup school en verhuur ‘Sup & Beach’ in IJsselstein is uitgekomen in 2017," aldus Elise.

Sup & Beach is gevestigd in IJsselstein, bij Jachthaven Marnemoende. Adres: Noord IJsseldijk 107 C, 3402 PG IJsselstein.

>> Website 

>> Facebookpagina

WhatsApp Image 2020 03 13 at 12.05.05 1